Van den Berg kijkt noodgedwongen toe bij zesklapper Liverpool

Reacties

Liverpool is de voorbereiding op het nieuwe seizoen donderdagavond begonnen met een ruime overwinning op Tranmere Rovers. Sepp van den Berg zag vanaf de zijlijn hoe zijn nieuwe ploeggenoten met 6-0 wonnen van de League One-club.

Van den Berg kijkt noodgedwongen toe bij zesklapper Liverpool

Van den Berg was wel aanwezig in Prenton Park voor de eerste oefenwedstrijd van de ploeg van Jürgen Klopp, maar de zeventienjarige verdediger mocht nog niet in actie komen. Het van PEC Zwolle overgekomen talent wacht na zjin transfer nog op groen licht van de FIFA.

Zonder Van den Berg, en ook nog zonder Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum, liep een jeugdig Liverpool met speels gemak uit naar een ruime overwinning. Rhian Brewster scoorde twee keer, Nathaniel Clyne, Curtis Jones, Divock Origi (foto) en Bobby Duncan allemaal één keer.

Hoewel Klopp door de afwezigheid van diverse internationals dus volop de kans kon geven aan de jeugd, moet Van den Berg nog even geduld hebben. Ki-Jana Hoever mocht de tweede helft wel meedoen. In de slotfase liet Klopp keeper Daniel Atherton nog opdraven als spits wegens een blessuregeval.

Er zijn richting de start van het seizoen op 4 augustus tegen Manchester City (Community Shield) nog genoeg opties voor Van den Berg om zijn officieuze debuut te maken. Liverpool speelt nog zes oefenduels met Bradford City, Borussia Dortmund, Sevilla, Sporting Portugal, Napoli en Olympique Lyon. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer S. van den Berg
Meer over S. van den Berg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.