Hommeles in Turijn: woedende wereldkampioen kaffert Allegri uit

Reacties

Leandro Paredes heeft het gehad met Massimiliano Allegri. De ontevreden Argentijnse middenvelder kreeg het afgelopen weekend aan de stok met de trainer van Juventus. De wereldkampioen eiste meer speeltijd, kafferde zijn oefenmeester uit en ging woedend naar huis.

Hommeles in Turijn: woedende wereldkampioen kaffert Allegri uit
© Pro Shots
Juventus
Juventus
1 - 0
Sporting Lissabon
Sporting Lissabon

Paredes zal na het WK in Qatar in Nederland vooral bekend staan vanwege zijn rol in de vele opstootjes in de kwartfinale. Virgil van Dijk beukte de middenvelder stevig onderuit. De bikkelharde mannetjesputter schakelde Oranje na een heetgebakerd duel uit en pakte later dat toernooi de eindzege. Eenmaal terug bij zijn club verloopt het minder voorspoedig.

De middenvelder moet het sinds de festiviteiten in Zuid-Amerika vooral doen met korte invalbeurten bij Juventus. Ook zit Paredes soms hele wedstrijden op de reservebank. Nadat de Argentijn op de training vernam dat hij in het Europa League-duel met Sporting Portugal weer niet zou starten, knapte er wat. Dat schrijft La Gazzetta dello Sport.

Allegri zag de middenvelder woest de benen nemen en het trainingsveld verlaten. Paredes pakte zijn tas, sloeg de verplichte lunch met de ploeg over en ging op huis aan. Dit alles gebeurde pas nadat hij zijn trainer uitgebreid de huid vol had gescholden.

Voor Paredes lijkt zijn dienstverband bij de Oude Dame roemloos ten einde te komen. De Argentijn wordt gehuurd van Paris Saint-Germain, maar de optie tot koop die bedongen werd, wordt sowieso al niet gelicht. Nu lijkt hij zich bij zijn trainer ook onmogelijk te hebben gemaakt voor het restant van het seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.