Holla wacht verbeterd PEC-contract

Reacties

PEC Zwolle is de gesprekken met Danny Holla gestart. De 28-jarige middenvelder heeft nog een contract voor een half jaar, maar kan bijtekenen.

Holla kwam afgelopen zomer transfervrij over van het Engelse Brighton & Hove Albion. De middenvelder werd in Overijssel gezien als een last-minute transfer en tekende dan ook een relatief klein contract.

'Danny kwam deze zomer relatief laat naar Zwolle', aldus technisch manager Gerard Nijkamp tegenover Voetbal International. 'Hij heeft dan ook geen groot contract getekend. We hebben met elkaar afgesproken deze winter de situatie te bespreken. Het idee is nu om zijn contract martkconform aan te passen.' De Zwollenaren bekijken ondertussen de mogelijkheid om de ex-speler van FC Groningen en ADO Den Haag langer te binden.

Diverse media melden dat Holla deze winter uit zijn contract loopt. Dat fabeltje wil Nijkamp graag uit de wereld helpen. 'Danny staat tot het einde van het seizoen bij ons onder contract.'

Contracten
De huidige nummer zestien van de Eredivisie wil deze winter graag de selectie versterken. Daarvoor moet ruimte worden gemaakt. 'Er zullen spelers weg moeten', weet Nijkamp. 'Er gaat nog wel wat gebeuren in Zwolle. Dan kun je denken aan spelers die verhuurd dan wel overgenomen worden.'

Holla wacht verbeterd PEC-contract
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.