Hoge verwachtingen Taylor: 'Denk dat Brobbey de nieuwe Benzema wordt'

Reacties
Hoge verwachtingen Taylor: 'Denk dat Brobbey de nieuwe Benzema wordt'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ajax-middenvelder Kenneth Taylor heeft hoge verwachtingen van ploeggenoot Brian Brobbey. Dat vertelt de negentienjarige Ajacied in gesprek met Ajax TV. Het clubkanaal bracht de twee jongelingen, die al sinds de F-jes samenspelen, samen en vroeg ze naar elkaars potentie.

'Ik denk dat Brobbey de nieuwe Benzema wordt', zei Taylor ambitieus. Dat vond de Ajax-spits overigens wel wat ver gaan. 'Doe effe normaal man. Kom op man, Benzema is een ander niveau man', reageerde Brobbey bescheiden.

De spits was een stuk minder ambitieus met zijn voorspelling over Taylor. 'Kenneth is een heel goede speler. Ik weet zeker dat hij een basisplaats gaat krijgen hier in Ajax 1, als hij geduld heeft, weet je', zei Brobbey, om vervolgens in schaterlachen uit te barsten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.