Hofland is de Preud'homme van de Eredivisie: geen derby door schorsing

Reacties

Fortuna Sittard moet het zaterdag in de Limburgse derby met VVV-Venlo zien te redden zonder de coaching van Kevin Hofland. De oefenmeester is voor het komende competitieduel geschorst.

Hofland is de Preud'homme van de Eredivisie: geen derby door schorsing
© Pro Shots

Hofland, die samen met Sjors Ultee voor de groep staat bij Fortuna, kreeg in de wedstrijd tegen Feyenoord van afgelopen weekend zijn vierde waarschuwing van het seizoen. Dit resulteert in een schorsing van één duel, waardoor hij zaterdag tegen VVV op de tribune moet plaatsnemen.

Afgelopen weekend kwam Standard Luik-coach Michel Preud'homme op eenzelfde manier in het nieuws. De voormalig trainer van FC Twente kreeg tegen Antwerp zijn vijfde gele kaart van het seizoen. Omdat in België trainers op dezelfde manier gestraft worden als spelers, moet Preud'homme de komende wedstrijd van Standard tegen Charleroi laten schieten.

ADO
ADO Den Haag speelt zaterdag thuis tegen Heracles Almelo en voor dit duel mag keeperstrainer Raymond Mulder niet in de dug-out plaatsnemen. Mulder had vorige week in de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen commentaar op scheidsrechter Martin van den Kerkhof en werd naar de tribune gestuurd. ADO's keeperstrainer heeft een schorsing van één duel gekregen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.