Hoffenheim stelt Europese top teleur: 'Nagelsmann blijft'

Reacties

1899 Hoffenheim is niet van plan om Julian Nagelsmann te laten gaan. De dertigjarige trainer kan na een indrukwekkend seizoen rekenen op interesse van topclubs uit binnen- en buitenland, maar wordt aan zijn contract gehouden.

Hoffenheim stelt Europese top teleur: 'Nagelsmann blijft'

'Julian Nagelsmann is ook volgend seizoen onze trainer. Honderd procent zeker', benadrukte Hoffenheim-directeur Alexander Rosen tegenover Sky. Rosen stelt daarmee onder meer Arsenal en Borussia Dortmund teleur. Beide clubs zijn op zoek naar een nieuwe trainer en hadden Nagelsmann hoog op het verlanglijstje staan.

Hoffenheim is de eerste club van Nagelsmann als hoofdtrainer. Sinds februari 2016 stond hij 94 officiële duels langs de lijn. Het afgelopen seizoen leidde hij Hoffenheim naar een knappe derde plaats, waardoor de club voor het eerst in de historie geplaatst is voor de groepsfase van de Champions League. Afgelopen jaar werd Hoffenheim in de play-offs nog uitgeschakeld door Liverpool.

Bij Arsenal lijkt Mikel Arteta nu de topfavoriet. De 36-jarige Spanjaard is momenteel assistent van Pep Guardiola bij Manchester City, maar is volgens Engelse media dé kandidaat om Arsène Wenger op te volgen in Noord-Londen. Dortmund richt zijn pijlen op OGC Nice-trainer Lucien Favre.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.