Hoe Núñez van afwezigheid van Salah kan profiteren tegen Chelsea

ADVERTORIAL - Vanavond staat er met Liverpool tegen Chelsea een wedstrijd van formaat op het programma in de Premier League. Na vijf onderlinge gelijke spelen hoopt één van de twee clubs er weer eens met de overwinning vandoor te gaan op Anfield. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor Darwin Núñez.

Hoe Núñez van afwezigheid van Salah kan profiteren tegen Chelsea
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
4 - 1
Chelsea
Chelsea

Núñez kwam anderhalf jaar geleden met veel bombarie binnen bij Liverpool. De spits werd voor tientallen miljoenen overgenomen van Benfica, maar kon in zijn eerste jaar op Anfield niet altijd bekoren. In de 29 wedstrijden die de Uruguayaan in actie kwam in de Premier League wist hij negen keer te scoren. Met zeven goals in twintig wedstrijden zit Núñez daar dit seizoen al bijna aan.

Van Liverpool is bekend dat ze veel opties in de aanval hebben. Door de afwezigheid van de geblesseerde Mohammed Salah is er alleen wel een plekje vrij gekomen. Het is wat stuivertje wisselen tussen Cody Gakpo, Diogo Jota, Luis Díaz en Núñez, maar laatstgenoemde stond de laatste vier wedstrijden in de basis, waarin hij drie keer tot scoren kwam. Bovendien was Nuñez na Salah de laatste nemer van een strafschop bij Liverpool, een interessant gegeven.

TOTO heeft mooie quoteringen in petto rondom Núñez tegen Chelsea. Voor één goal van de Uruguayaan, die dus afgaand op de historie ook mag aanleggen voor een eventuele strafschop, staat een quotering van 2.10.

Klik hier om de weddenschap van Núñez te spelen bij TOTO!

Hoe speel ik de weddenschap via de link?

- Ga naar de wedstrijd 'Liverpool - Chelsea'
- Selecteer de categorie 'Doelpuntemaker'
- Kies voor 'Núñez: Scoort op elk moment'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's