Hilterman laat NAC-fans weer met woedend gevoel achter

Reacties

Jeredy Hilterman en de supporters van NAC Breda gaan geen vrienden meer worden. De spits haalde zich een half jaar geleden al de woede op de hals door als speler van NAC Breda naar het kampioensfeest van FC Emmen te gaan, vrijdagavond hield hij zich niet in na een doelpunt tegen NAC.

Hilterman laat NAC-fans weer met woedend gevoel achter
© Pro Shots
NAC Breda
NAC Breda
0 - 1
Almere City FC
Almere City FC

Hilterman maakte halverwege het seizoen 2021/22 de overstap van FC Emmen naar NAC en zag vervolgens zijn voormalige werkgever kampioen worden in de Keuken Kampioen Divisie. Hilterman reisde af naar het kampioensfeest in Drenthe en daar hielp hij het feestje op gang. 'Waar gaan wij naartoe!?', schreeuwde Hilterman in de microfoon, waarna de aanwezige Emmen-fans in koor Eredivisie riepen. Even later werd het persoonlijker. 'Waar gaat Hilterman naartoe!?', vroeg de speler aan het publiek. 'FC Emmen!', was het antwoord.

Niet FC Emmen, maar Almere City FC werd de bestemming van Hilterman, die na zijn actie op het kampioensfeest uit de selectie van NAC werd gezet. Vrijdag stond hij voor het eerst tegenover NAC sinds dat incident en in de 22ste minuut opende hij de score in het Rat Verlegh. Hilterman kon het vervolgens niet laten om met zijn gespreide armen voor het thuisvak te gaan staan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.