'Higuaín met toestemming autoriteiten op weg naar Argentinië'

Reacties

Gonzalo Higuaín is onderweg naar Argentinië, de quarantainesituatie waarin Juventus zich bevindt ten spijt. De 32-jarige aanvaller heeft toestemming gekregen van de club om naar zijn zieke moeder te gaan, zo meldt Tuttosport.

'Higuaín met toestemming autoriteiten op weg naar Argentinië'
© Pro Shots

Sinds de positieve coronatest van Daniele Rugani van vorige week zit het voltallige personeel van Juventus in zelfisolatie, inclusief voorzitter Andrea Agnelli. Eerder deze week testte ook Blaise Matuidi positief op corona.

Higuaín kon aantonen dat hij zelf niet is besmet en kreeg daardoor toestemming om naar huis te vliegen met een privéjet van de club. Ook ploeggenoot Rodrigo Bentancur zou inmiddels op weg zijn naar Zuid-Amerika.

Ook Cristiano Ronaldo is momenteel niet in Turijn. Met zijn gezin verblijft hij in Portugal, waar het gezelschap naartoe was gevlogen omdat de zieke moeder van de aanvaller in het ziekenhuis was opgenomen. Dit staat overigens volledig los van het coronavirus. Toen Ronaldo in Portugal zat, kwam het nieuws naar buiten dat Rugani besmet is geraakt met het gevreesde virus. De selectie van Juventus ging in quarantaine en Ronaldo keerde, in overleg met de club, nog niet terug naar Italië. Hij wacht de verdere ontwikkelingen in zijn thuisland af.

Volg ons liveblog over de impact die het coronavirus heeft op het voetbal:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.