Higuaín maakt eindelijk 'onvermijdelijke' hattrick voor Juve

Reacties

Gonzalo Higuaín werd zondagmiddag uiteindelijk de man van de wedstrijd bij Juventus - Sassuolo (7-0). De Argentijnse spits maakte in een tijdsbestek van twintig minuten eindelijk zijn eerste hattrick in het shirt van Juventus.

Higuaín maakt eindelijk 'onvermijdelijke' hattrick voor Juve

In drie jaar Napoli kwam de goalgetter tot vier hattricks en in dienst van Real Madrid maakte hij er vijf, maar na ruim anderhalf seizoen in Turijn stond de teller nog altijd op nul. Tot zondag. Met drie echte 'spitsengoals' vergrootte Higuaín de voorsprong van 4-0 naar 7-0, de grootste overwinning van het seizoen. De Argentijn staat daardoor dit seizoen op dertien goals na 22 competitiewedstrijden.

'Het was onvermijdelijk. Vroeg of laat moest die hattrick een keer komen', zei Higuaín na afloop. 'Ik ben gelukkig, ben hard blijven werken en dan komt het vanzelf. Nu moeten we zorgen dat we de komende vijf maanden in topvorm blijven. We hebben een belangrijke overwinning binnen en moeten nu het vizier richten op vrijdag.' Dan moet De Oude Dame op bezoek bij Fiorentina.

Napoli
Ook coach Massimiliano Allegri was blij met de prestatie van zijn afmaker. 'Ik ben blij voor hem en het hele team. Veel spelers beginnen in hun ideale vorm te geraken. Dit is een ander Juventus dan voorgaande jaren. We hebben een ploeg met goede jongens, die voor de titel gaan alsof het hun eerste Scudetto kan worden. We kunnen ons geen enkele misstap veroorloven met Napoli, dat zo sterk bezig is dit seizoen. We moeten ze op de hielen blijven zitten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.