Hiddink nu ook in beeld bij Russische bond

De successen van trainer Guus Hiddink zijn ook doorgedrongen tot Rusland. De bond van dat land ziet in de PSV-trainer de ideale kandidaat om technisch directeur te worden, zo bevestigt Hiddinks zaakwaarnemer Cees van Nieuwenhuizen in het Brabants Dagblad.

Hiddink nu ook in beeld bij Russische bond

Hiddink zou de organisatie van het Russische voetbal een Europees aanzien moeten geven. Voor die taak zou het lieve sommetje van zes miljoen euro voor hem klaarliggen.

'Er bestaat veel belangstelling voor Guus en ik neem alles serieus door met partijen te praten', aldus Van Nieuwenhuizen. 'Maar we gaan geen kamikaze-achtige acties uitvoeren die de belangen van de één of de andere partij zouden kunnen schaden. PSV is voor hem prioriteit nummer één, Australië komt op de tweede plaats.'

Hiddink zelf doet geen uitlatingen over zijn toekomst. 'Voorlopig geef ik nergens commentaar op. Binnen enkele weken zal wel duidelijk worden wat er gaat gebeuren.'

Bij PSV heeft Hiddink nog een contract tot 2007. Beide partijen zijn het nog niet eens over welke rol de trainer komend seizoen zal gaan vervullen. Hiddink heeft laten weten graag een stapje terug te doen en niet meer als veldtrainer actief te zijn.

Bekijk hier al onze video's