Heracles haalt oude bekende van FC Groningen binnen

Reacties

Heracles Almelo heeft voor het sluiten van de markt nog zakengedaan op de transfermarkt. De club haalt Ajdin Hrustic terug naar Nederland. De 27-jarige middenvelder met een verleden bij FC Groningen komt op huurbasis over van Hellas Verona uit Italië.

Heracles haalt oude bekende van FC Groningen binnen
© NESimages.nl

Heracles versterkte zich deze winter al met Jordy Bruijn en Fredrik Oppegard, maar zocht nog extra opties. Een van hen is dus Hrustic, die voor de controlerende posities op het middenveld wordt gehaald. De Australiër speelt sinds de zomer van 2022 bij Hellas, maar hij slechts zes wedstrijden voor speelde.

'Mijn eerste indruk van Heracles Almelo is positief. Het stadion is prachtig en ik kreeg al meteen een warm gevoel bij de club', vertelt Hrustic op de clubsite van Heracles. 'Ik denk dat de stap naar Heracles Almelo op het juiste moment in mijn carrière komt en ik wil het vertrouwen terugbetalen op het veld. Ik ga alles geven voor de club.'

De middenvelder speelde tussen 2014 en 2020 bij Groningen. Hoewel hij niet onder hem speelde, werkte Hrustic wel in dezelfde tijd bij die club als Erwin van de Looi, de huidige trainer van Heracles. Hrustic kwam tot 75 wedstrijden voor Groningen en maakte in 2020 een transfer naar Eintracht Frankfurt.

Heracles hoopte voor de transferdeadline ook nog een verdediger aan te trekken, maar dat is niet gelukt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Meer A. Hrustić
Meer over A. Hrustić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.