Heracles haalt Basaçikoglu terug naar de Eredivisie

Reacties

Heracles Almelo heeft zijn eerste aanwinst voor komend seizoen binnen. Bilal Basaçikoglu komt over van Gaziantep FK.

Heracles haalt Basaçikoglu terug naar de Eredivisie
© Pro Shots

Het contract van de 26-jarige aanvaller in Turkije liep af, waardoor hij transfervrij de overstap kon maken. Basaçikoglu heeft in Almelo een contract voor twee seizoenen getekend, met een optie op nog een derde jaar.

'Hier wil ik weer aantonen wat ik kan', vertelt Basaçikoglu, die het spelen in de Eredivisie heeft gemist, op de website van Heracles. 'Als ik de oude Bilal kan laten zien ben ik er zeker van dat ik veel kan betekenen voor Heracles Almelo. Ik weet dat dit een warme club is die spelers een kans geeft. Hopelijk gaan we er samen iets moois van maken.'

'Bilal is 26 jaar oud, heeft ervaring en kan kwaliteit toevoegen aan onze selectie', zegt directeur Tim Gilissen. 'We kennen Bilal van zijn tijd in de Eredivisie en hebben ook zijn laatste jaren uitgebreid geanalyseerd. Het is aan ons om hem weer op zijn oude niveau te krijgen. Dat moet hij vooral zelf doen, maar daar gaan wij hem als club bij helpen.'

Basaçikoglu keert zo na een absentie van drie jaar weer terug in de Eredivisie, waar hij eerder speelde voor SC Heerenveen en Feyenoord, waar hij in 2017 het kampioenschap vierde. De afgelopen jaren speelde de buitenspeler in totaal 58 duels (nul goals) in de Süper Lig voor achtereenvolgens Kayserispor, Trabzonspor en Gaziantep.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer B. Başaçıkoğlu
Meer over B. Başaçıkoğlu
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.