Heracles Almelo vindt oplossing voor keeperskwestie

Reacties

Heracles Almelo heeft Alessandro Damen vastgelegd. De 31-jarige doelman was de afgelopen weken op proef en heeft de clubleiding overtuigd: hij heeft een eenjarig contract getekend.

Heracles Almelo vindt oplossing voor keeperskwestie
© Pro Shots

Heracles was op zoek naar een nieuwe doelman vanwege de spierblessure van eerste keus Janis Blaswich. Omdat Michael Brouwer (verhuurd aan FC Emmen) en Daniel Mesenhöler (contract niet verlengd) deze zomer vetrokken, zat de club uit Almelo redelijk dun in de keepers.

Koen Bucker (25) en Robin Jalving (21), die deze zomer overkwam van Emmen, waren de enige opties voor de ploeg van trainer Frank Wormuth, die over tien dagen aan de Eredivisie begint met een thuiswedstrijd tegen PSV. Bucker maakte vorig seizoen een prima indruk als vervanger van Blaswich, maar heeft slechts twee Eredivisie-duels achter zijn naam, Jalving kwam überhaupt nog nooit uit op het hoogste niveau.

Met Damen haalt Heracles nu een ervaren doelman binnen. De 31-jarige sluitpost kwam de afgelopen jaren tot meer dan honderd officiële optredens voor Excelsior, waarvan 37 in de Eredivisie. Damen was transfervrij na zijn vertrek uit Kralingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.