'Henderson nieuwste hoofdpijndossier in Liverpool'

Reacties

Jordan Henderson is mogelijk de volgende sterkhouder op het middenveld die vertrekt bij Liverpool. Volgens goed ingevoerde bronnen verlopen de contractonderhandelingen tussen club en speler moeizaam.

'Henderson nieuwste hoofdpijndossier in Liverpool'
© Pro Shots

Zo ontstaat er een nieuw hoofdpijndossier op Anfield. Het vorige vraagstuk werd niet opgelost: Georginio Wijnaldum verlengde zijn aflopende contract niet en tekende als transfervrije speler een contract bij Paris Saint-Germain.

Zo'n vaart zal het met Henderson niet lopen. De Engelse middenvelder staat immers nog tot medio 2023 onder contract bij Liverpool. Door de moeizame onderhandelingen, gemeld door The Athletic, is het echter goed mogelijk dat Henderson zijn laatste contractjaar ingaat bij Liverpool.

De 64-voudig international van Engeland, die vijfmaal inviel tijdens de afgelopen EK-campagne van The Three Lions, heeft volgens diverse Engelse media niet te klagen over de interesse. Zo zou Paris Saint-Germain wel trek hebben in een hereniging met Wijnaldum op het middenveld en zou ook Atlético Madrid de situatie nauwlettend in de gaten houden.

Henderson staat al sinds 2011 onder contract bij Liverpool, met de club won hij onder andere de Premier League, Champions League, het WK voor clubteams en de UEFA Super Cup. Vorig jaar werd hij ook verkozen tot Speler van het Jaar.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.