Hellas Verona pikt ook Tavsan per direct op uit Eredivisie

Reacties

Elayis Tavsan vertrekt per direct bij NEC. De 22-jarige aanvaller gaat aan de slag bij Hellas Verona, dat eerder op de dinsdag ook Tijjani Noslin (Fortuna Sittard) al vastlegde.

Hellas Verona pikt ook Tavsan per direct op uit Eredivisie
© Pro Shots

Onlangs werd al bekend dat Tavsan een akkoord had bereikt met Verona over een overstap in de zomer als het contract met NEC afloopt, maar sindsdien onderhandelden beide clubs nog over een directe transfer. Hellas Verona wilde Tavsan al langer hebben. Ook in de zomer werd de Italiaanse club stevig aan de rechtsbuiten gelinkt, maar tot een transfer kwam het toen niet.

Nu hebben NEC en Verona alsnog een akkoord bereikt, waardoor Tavsan per direct naar Italië vertrekt. Bij zijn nieuwe werkgever komt hij met Noslin nog een Nederlander tegen. De huidige nummer achttien van de Serie A huurt op dit moment Tomás Suslov van FC Groningen, dat een jaar geleden Cyril Ngonge ook verkocht aan Verona. Die maakte onlangs met flinke winst de overstap naar Napoli.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Hellas Verona
Meer over Hellas Verona
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer E. Tavşan
Meer over E. Tavşan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.