Heitinga waarschuwt hattrickheld Jong Ajax: 'Dan had hij naast me gezeten'

Reacties

Max de Waal schoot Jong Ajax vrijdagavond met een hattrick langs Almere City. De negentienjarige uitblinker mocht zich gelukkig prijzen dat hij bij zijn tweede poging vanaf elf meter niet faalde. 'Dan had hij naast me gezeten', zei trainer John Heitinga na afloop.

Heitinga waarschuwt hattrickheld Jong Ajax: 'Dan had hij naast me gezeten'
© Pro Shots
Almere City FC
Almere City FC
2 - 4
Jong Ajax
Jong Ajax

De Waal maakte zijn eerste treffer nog uit open spel. Zijn tweede maakte de aanvaller van Jong Ajax vanaf de stip en ook zijn derde doelpunt volgde uit een penalty. 'Wij zeiden op de bank al, honderd procent dat hij een panenka doet', blikte Heitinga voor de camera van ESPN terug. 'Ik ken Max al langer en zei het al tegen Michel (Kreek, red.), mijn assistent.'

De Waal scoorde, waardoor Heitinga niet anders kon dan zijn pupil bewieroken. 'Weet je, als hij scoort, dan kan je als trainer niks zeggen. Hij gaat met de bal naar huis en op dit moment staat De Waal al op zeven goals.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Kudus
In het uitduel met Almere City was er verder speciale aandacht voor Mohammed Kudus, die zijn eerste minuten van het seizoen maakte na een enkelblessure. De Ghanees luisterde zijn rentree op met een doelpunt.

Spelersprofiel

M. de Waal


Geboortedatum:
10 januari 2002
Leeftijd:
22
Geboorteplaats:
Hoorn
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,89 m
Huidige club:
Willem II
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.