Heitinga laat Baas staan en houdt Brobbey aan de kant

Reacties

Ajax-trainer John Heitinga heeft aan zijn elftal gesleuteld voor het bekerduel met Feyenoord. De oefenmeester houdt in de halve finale vertrouwen in de jonge linksback Youri Baas, maar koos in zijn aanvalslinie voor een wijziging. 

Heitinga laat Baas staan en houdt Brobbey aan de kant
Feyenoord
Feyenoord
1 - 2
Ajax
Ajax

Heitinga was afgelopen week niet bepaald tevreden. De oefenmeester stipte een aantal pijnpunten bij de club aan en beet in de persconferentie in aanloop naar de halve finale van zich af. Op bezoek bij Go Ahead Eagles liet zijn elftal daarnaast opnieuw steken vallen (0-0).

Het optreden in de Adelaarshorst gaat ten koste van één speler in zijn basisopstelling. Heitinga heeft zijn linkerflank namelijk opnieuw ingericht. Steven Bergwijn, in Deventer niet fit genoeg om te starten, vervangt spits Brian Brobbey, waardoor Dusan Tadic naar de spitspositie verhuist en Bergwijn als linksbuiten zal starten. Baas krijgt als linksback nog altijd de voorkeur boven Calvin Bassey en Owen Wijndal.

Opstelling Ajax: Rulli; Sánchez, Timber, Álvarez, Baas; Klaassen, Berghuis, Taylor; Kudus, Tadic, Bergwijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.