Heerenveen neemt Thorsby na excuses in genade aan

Reacties

Morten Thorsby keert terug in de A-selectie van SC Heerenveen. De Noorse middenvelder is na een transferklucht in ere hersteld.

Heerenveen neemt Thorsby na excuses in genade aan

Technisch manager Gerry Hamstra heeft met Thorsby om de tafel gezeten. 'Hij heeft zijn excuses aangeboden en wil nu, net als wij, het seizoen goed afsluiten bij Heerenveen', aldus Hamstra op de clubwebsite.

'Na een maand meegetraind te hebben met Jong Heerenveen is het nu weer tijd om bij de groep aan te sluiten', vervolgt Hamstra. 'Iedereen kent Morten als een speler die veel voor de club gedaan heeft. Hij verdient een vertrek door de voordeur en een goed afscheid van de supporters.'

De gang van zaken rond het komende vertrek naar Sampdoria was de aanleiding voor de verbanning. Thorsby ging zonder toestemming van de Friese club naar Italië om tot een vergelijk te komen met de Serie A-club. Naast een vijfjarig contract vanaf komende zomer kwam ook een directe overgang op tafel. Een wintertransfer bleek niet aan de orde, zodat Thorsby komende zomer transfervrij Heerenveen verruilt voor Sampdoria.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer M. Thorsby
Meer over M. Thorsby
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.