Heel klein lichtpuntje voor Club Brugge: de prachtgoal van Meijer

Reacties

In een zware uitwedstrijd voor Club Brugge heeft Bjorn Meijer zijn visitekaartje afgegeven. De negentienjarige Nederlander was de enige die het superieure Benfica pijn kon doen in de return van de achtste finale van de Champions League.

Heel klein lichtpuntje voor Club Brugge: de prachtgoal van Meijer
© Pro Shots
Benfica
Benfica
5 - 1
Club Brugge
Club Brugge

Meijer aarzelde geen moment toen de bal door Tajon Buchanan in zijn richting werd gespeeld in de slotfase. De mee opgekomen vleugelverdediger had ruimte om te schieten en haalde zonder aan te nemen verwoestend uit. De knal eindigde in de verre bovenhoek, buiten het bereik van de kansloze Benfica-goalie Odysseas Vlachodimos.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De spanning in het tweeluik tussen de koploper van Portugal en de kampioen van België was op dat moment al volledig verdwenen. Na de 0-2 overwinning in Brugge bleek Benfica ook in eigen huis oppermachtig. Het team van voormalig PSV-coach Roger Schmidt was al uitgelopen naar een 5-0 voorsprong op het moment dat Meijer scoorde. De vorige zomer van FC Groningen overgekomen linksback was bij een 0-0 stand in de return nog wel belangrijk geweest door de bal vlak voor de lijn weg te halen bij een schot van João Mário.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.