Lang gelooft in wonder in Lissabon, maar weet ook dat vertrouwen ontbreekt

Reacties

Alles is wel zo'n beetje gezegd en geschreven over de malaise bij Club Brugge. Na de harde nederlaag bij degradatiekandidaat KV Oostende is titelprolongatie zo goed als uitgesloten: al worden de punten gehalveerd, Club staat er nu 21 achter op leider RC Genk. En dan komt ook de Champions League nog: dinsdagavond uit bij Benfica.

Lang gelooft in wonder in Lissabon, maar weet ook dat vertrouwen ontbreekt
© Pro Shots
Benfica
Benfica
5 - 1
Club Brugge
Club Brugge

De blauw-zwarten verloren thuis met 0-2: in Portugal volstaat dan ook enkel een wonder. Noa Lang gelooft erin. Op Instagram liet de aanvaller al van zich horen: 1% chance, 99% faith, aldus Lang op zijn eigen kanaal. Op de persconferentie in Lissabon was de Nederlander goedgezind: de Champions League maakt dat in hem los.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Dit is het hoogste podium, hier droom je van als kleine jongen. Ik hoop dat we de kwartfinale halen. Maar iedereen weet dat we in een heel moeilijke situatie zitten, ik probeer de ploeg daar uit te trekken. Ik voel me een van de leiders van het team. We moeten vertrouwen krijgen, dat ontbreekt nu. Pas dan zal die moeilijke situatie weer verdwijnen', aldus de ex-Ajacied.

'Het is een wedstrijd waar wij naar uitkijken. Dit is het allerhoogste niveau. Hier droom je van als kind. Het wordt moeilijk, maar in voetbal kan alles. Daar moeten we van uitgaan", houdt Lang de moed erin. Als Club dinsdag op wonderbaarlijke wijze een ronde verder komt, is het voor het eerst dat een Belgische ploeg de kwartfinale van de Champions League haalt.

Bekijk hier al onze video's
Meer N. Lang
Meer over N. Lang
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.