Hazard over waslijst aan blessures: 'Niet het einde van de wereld'

Reacties

Met een nieuwe spierscheuring voegde Eden Hazard onlangs nog maar eens een blessure toe aan de ongekende waslijst van eerdere blessures. Het is al voor de tiende (!) keer dat hij wedstrijden van Real Madrid aan zich voorbij moet laten gaan sinds zijn komst in 2019.

Hazard over waslijst aan blessures: 'Niet het einde van de wereld'
© Pro Shots

'Het is niet het einde van de wereld', spreekt Hazard opvallende woorden in gesprek met On the Front Foot. 'Ik heb het geluk dat mijn familie me er doorheen helpt als ik thuis moet blijven omdat ik geblesseerd ben. Nee, het is niet het einde van de wereld, omdat ik nu tijd met mijn kinderen door kan brengen. Als je geblesseerd bent én je bent alleen, dan kan dat heel moeilijk zijn, maar nu steunt mijn familie me.'

Hazard verzekert echter wel dat hij er alles aan doet om zo snel mogelijk weer terug te zijn, al is dat soms lastig: 'Je kunt veel dingen doen als je geblesseerd bent. Je kunt eraan werken om sneller te genezen, maar de blessures die ik heb opgelopen hebben gewoon tijd nodig om te genezen. Ik moet wachten, hard werken en mezelf blijven verbeteren.'

De nieuwe blessure komt voor coach Zinedine Zidane niet op het fijnste moment. Real Madrid kampt namelijk met nog veel meer kwetsuren. In totaal heeft Real dit seizoen al te maken gehad met 38 blessures, verdeeld over twintig verschillende spelers. Bij de uitwedstrijd tegen Huesca had Zidane maar zes spelers op zijn bank zitten, waarvan twee keepers. Bij de veldspelers zaten Víctor Chust García en Marvin: twee talenten die normaal gesproken nog niet in de plannen van Zidane voorkomen.

Ook voor het komende duel met Getafe is het keuzemenu van Zidane beperkt:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.