Hazard maakt einde aan geruchten: 'Ik ga niet weg bij Chelsea'

Reacties

Eden Hazard heeft de fans van Chelsea gerustgesteld: hij speelt voorlopig nog gewoon op Stamford Bridge. In gesprek met het Franse medium RMC Sport heeft hij uitgesloten dat hij op korte termijn vertrekt bij de Londenaren.

Hazard maakt einde aan geruchten: 'Ik ga niet weg bij Chelsea'

De Belgische WK-uitblinker werd in de afgelopen transferzomer veelvuldig in verband gebracht met een toptransfer, waarbij vooral Real Madrid vaak werd genoemd als nieuwe werkgever van Hazard.

Die geruchten voedde hij in juli zelf nog, door te zinspelen op een transfer. 'Misschien is het tijd om eens ergens anders te gaan kijken', sprak de aanvaller toen. In Engeland en Italië is de transfermarkt inmiddels dicht, maar in landen als Spanje en Duitsland verstrijkt de deadline pas op 31 augustus.

Hazard heeft alle geruchten nu echter naar het rijk der fabelen verwezen. 'Ik voel me hier prima', verzekert hij. 'We zullen zien wat er over een jaar of twee gebeurt. Maar nu vertrekken? Nee, ik ga niet weg. Ik ben blij bij Chelsea. De transferwindow is hier bovendien dicht, dus Engelse clubs kunnen geen spelers meer kopen. Dan is het een beetje raar om te vertrekken, als de club geen vervanger meer voor me kan halen.'

Met Hazard in de rol van invaller en aangever versloeg Chelsea zaterdar Arsenal. Lees hier het wedstrijdverslag.

Na het duel liet coach Maurizio Sarri weten zijn eigen ploeg nog niet tot de titelkandidaten te rekenen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.