Hatayspor rouwt na Atsu-drama om overlijden directeur Savut (48)

Reacties

Hatayspor rouwt om het overlijden van Taner Savut. De technisch directeur van de Turkse club is op 48-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van de aardbevingen die Turkije en Syrië troffen. Zaterdag werd al bekend dat Hatayspor-speler Christian Atsu de natuurramp niet had overleefd.

Hatayspor rouwt na Atsu-drama om overlijden directeur Savut (48)

Na de aardbevingen in Turkije sloeg Hatayspor al alarm omdat Atsu en Savut nog niet waren gevonden. De speler en de technisch directeur van de club lagen nog onder het puin. Het lichaam van Atsu werd zaterdag gevonden en nu is ook duidelijk geworden dat Savut het leven heeft gelaten.

'Met grote droefenis hebben we vernomen dat sportief directeur Taner Savut om het leven is gekomen bij de aardbevingsramp die ons land heeft getroffen', schrijft Hatayspor. 'Onze condoleances gaan uit naar zijn familie en de Hatayspor-gemeenschap.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Savut speelde in het verleden bij onder meer Fenerbahçe, Göztepe en Alanyaspor. Na zijn carrière werd hij technisch directeur bij Manisa, de club die hij in de zomer van 2022 verruilde voor Hatayspor.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.