Hartverwarmende toegift van moeder Bosz: zo verzorgde ze de uitsmijter

Reacties

Een bijzonder moment op de persconferentie van PSV. Tussen het journaille nam namelijk de moeder van trainer Peter Bosz plaats. En dat leverde een hartverwarmend schouwspel op.

Hartverwarmende toegift van moeder Bosz: zo verzorgde ze de uitsmijter
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

PSV kende zaterdagavond geen enkele moeite met Fortuna Sittard (3-1). Daardoor boekten de Eindhovenaren de negende zege op rij. Onder leiding van Bosz is de ploeg nog foutloos en gaat het aan kop in de Eredivisie. Niet een van de doelpuntenmakers, maar de moeder van de oefenmeester leverde echter het laatste woord.

Nadat de afgevaardigden van de media klaar waren met het stellen van de vragen, liet de persvoorlichter van PSV ruimte voor een toegift. 'Ik had tegen mijn moeder gezegd: je mag hier komen zitten, maar je mag geen vragen stellen', stelde Bosz eerst nog.

'Moet je nog wat weten, ma? Of niet? Normaal heeft ze wel haar mondje klaar hoor', opende Bosz daarna alsnog de deur. Mama Bosz stal vervolgens de show. 'Als moeder zijnde ben ik trots. Dat mag toch wel, hè?'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.