Harde kern geeft antwoord na opmerking van Kompany

Reacties

Er staat niets meer op het spel in de komende wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge, dat betekent niet dat de fans het rustig aan doen. Woensdagmiddag hing de harde kern van Anderlecht een spandoek op met een overduidelijke boodschap.

Harde kern geeft antwoord na opmerking van Kompany
© Pro Shots
Club Brugge
Club Brugge
1 - 1
Anderlecht
Anderlecht

De fans, of in ieder geval een deel daarvan, willen absoluut niet dat dat de recordkampioen van België een erehaag vormt voor de huidige kampioen. Bij de ingang van het trainingscomplex van Anderlecht hing een spandoek met daarop de tekst 'Geen erehaag in Brugge'. Club Brugge stelde vorige week het kampioenschap veilig en prolongeerde zo zijn titel. Dat werd deze week overigens gevierd op Ibiza.

Qua gevolgen is de wedstrijd absoluut niet beladen. Club Brugge is dus al kampioen en Anderlecht weet nu al dat het als derde eindigt in de kampioensgroep. Coach Vincent Kompany praatte eerder al op een persconferentie over een mogelijke erehaag. 'Ik wil zondag niet hypocriet zijn en het juiste doen voor de fans. We doen wat onze fans willen.' De harde kern heeft inmiddels gesproken.

© RV
Pro League

Stand Ronde 1 Pro League 2021/2022

België

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Club Brugge
6
4
2
0
8-2
+6
50
2
Union Sint-Gillis
6
2
1
3
5-5
0
46
3
Anderlecht
6
2
2
2
8-7
+1
40
4
Antwerp
6
1
1
4
3-10
-7
36
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.