Hammarby geeft eerste hint over komst Ibrahimovic

Reacties

Zlatan Ibrahimovic in het shirt van Hammarby IF. Over die gedachte is al genoeg gespeculeerd. Nu geeft een van de partijen meer inzicht in de stand van zaken.

Hammarby geeft eerste hint over komst Ibrahimovic
© Pro Shots

Ibrahimovic is mede-eigenaar van Hammarby en trainde de laatste weken ook mee met de Zweedse club. Dat deed hij in afwachting van nieuws over het vervolg van de Serie A. De aanvaller staat immers tot de zomer onder contract bij AC Milan.

De leiding van Hammarby hield zich op de vlakte als het ging over de mogelijke komst van Ibrahimovic. Tot nu, want technisch directeur Jasper Jansson spreekt zich tegenover Expressen uit over de mogelijkheid dat Ibrahimovic komende zomer gaat spelen voor Hammarby.

'De kans bestaat zeker dat het gaat gebeuren', zegt Jansson. 'Maar alleen Zlatan zelf weet het. Hij heeft nog niets daarover gezegd. Het is niet zo dat ik het hem moet vragen en hem moet vertellen dat we hem hier willen hebben. Ik ken hem inmiddels en hij zal niets zeggen totdat het honderd procent zeker is. Maar natuurlijk spreekt de gedachte van zijn komst ons zeker aan.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Z. Ibrahimović
Meer over Z. Ibrahimović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.