Haller ontbreekt op spelerslijst Ajax voor Europa League

Reacties

Sébastien Haller is de grote afwezige op de spelerslijst van Ajax voor de knock-outfase van de Europa League. Het is vooralsnog niet bekend waar het precies mis is gegaan. Ajax heeft contact opgenomen met de Europese voetbalbond UEFA en verwacht morgen antwoord.

Haller ontbreekt op spelerslijst Ajax voor Europa League
© Pro Shots

Haller werd in januari de recordaankoop van Ajax, dat 22,5 miljoen euro neerlegde voor zijn komst. Het was natuurlijk gewoon de bedoeling dat hij zou worden ingeschreven voor het restant van dit Europa League-seizoen, maar de naam van de Fransman ontbreekt op de lijst die woensdag is gepubliceerd door de UEFA.

'Hij staat inderdaad niet op de lijst', reageert een woordvoerder van Ajax. 'We zijn aan het uitzoeken wat er is misgegaan. We hebben contact opgenomen met de KNVB en de UEFA, maar hebben nog geen uitsluitsel.' Ajax rekent erop dat er donderdag meer duidelijkheid zal komen. Oussama Idrissi, de andere winterse nieuwkomer van de Amsterdammers, staat wel gewoon op de lijst. 

Ajax is voor de zestiende finales van de Europa League gekoppeld aan Lille. De ploeg van Erik ten Hag begint op 18 februari met een uitwedstrijd; de return in Amsterdam is een week later.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.