Haller en Adeyemi geven CL-avond Dortmund kleur: 'Kippenvel'

Reacties

Borussia Dortmund heeft een mooie Champions League-avond achter de rug. Voor Sébastien Haller en Karim Adeyemi was het duel met Chelsea extra bijzonder.

Haller en Adeyemi geven CL-avond Dortmund kleur: 'Kippenvel'
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
1 - 0
Chelsea
Chelsea

Voor Haller was het woensdag een moment om niet snel te vergeten. 'Toen ik het veld opliep en de hymne hoorde… Dat deed iets met me. Dat had ik gemist', zei de spits over zijn langverwachte weerzien met de Champions League.

Voor Haller en Dortmund werd het een positieve herstart op het miljardenbal. Chelsea werd verslagen door een treffer van Adeyemi (1-0). 'We kunnen alles bereiken. Er mogen geen grenzen zijn. Ik ben de eerste om dat te kunnen zeggen', zei de voormalig Ajacied.

Adeyemi, die na zijn moeizame eerste maanden bij BVB zijn draai lijkt te hebben gevonden, beleefde op zijn beurt ook een bijzondere avond. 'Ik heb vanaf de eerste minuut kippenvel gehad', zei de aanvaller, die het Dortmund-publiek met zijn doelpunt in extase bracht. 'Het is heel simpel voor mij: nieuw jaar, nieuwe kansen. Deze overwinning was cruciaal. Het was ongelooflijk om te spelen voor deze fans.'

Trainer Edin Terzic wees daarbij op de groei van 21-jarige Adeyemi. 'We mogen niet vergeten dat hij nog een jonge speler is. Na het WK was hij zeer ijverig. Hij heeft echt gas gegeven. Nu staat hij er dan. Hij doet het goed, echt goed. Daarom kunnen we alleen maar hopen dat hij gezond blijft en deze lijn doorzet.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Meer S. Haller
Meer over S. Haller
Meer K. Adeyemi
Meer over K. Adeyemi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.