Haller bij terugkeer op de bank bij Ajax? 'Ik denk dat Brobbey beter is'

Reacties

Ajax speelde in op de Afrika Cup-deelname van Sébastien Haller, door Brian Brobbey voor een halfjaar te huren van RB Leipzig. Theo Janssen voorspelt echter dat de man die zijn rentree opluisterde met twee goals tegen FC Utrecht ook bij de terugkeer van Haller zal blijven staan.

Haller bij terugkeer op de bank bij Ajax? 'Ik denk dat Brobbey beter is'
© Pro Shots
FC Utrecht
FC Utrecht
0 - 3
Ajax
Ajax

Een jaar geleden brak Ajax zijn transferrecord, door liefst 22,5 miljoen euro over te maken aan West Ham United. De 27-jarige aanvaller was tot dusver goed voor 37 doelpunten in Amsterdamse dienst. Momenteel doet hij met het nationale elftal van Ivoorkust mee om het toernooi om de Afrika Cup.

Ajax heeft Brobbey teruggehaald om het gemis van Haller te kunnen opvangen, maar Janssen verwacht dat de huurling niet alleen bij de absentie van de recordaankoop zal gaan spelen.

'Ik denk dat als Haller terugkomt, en Brobbey speelt nog een paar wedstrijdjes, dat Haller kan gaan zitten', zei Janssen zondagavond aan tafel bij Studio Voetbal. 'Ik denk dat Brobbey beter is, dat denk ik echt. Haller heeft twaalf goals gemaakt in dit Eredivisie-seizoen en heeft het natuurlijk fantastisch gedaan in de Champions League, dat is duidelijk. Hij is topscorer van de Eredivisie, ja, maar met twaalf goals. Als Pierre van Hooijdonk nu in de spits gaat staan bij Ajax, maakt hij er ook twaalf.'

Ajax-clubwatcher Freek Jansen sprak zondag na de 0-3 zege van Ajax in Utrecht met Brobbey:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.