'Haller bedankt voor kans op terugkeer naar de Premier League'

Reacties

Sébastien Haller maakt het seizoen normaal gesproken gewoon af bij Borussia Dortmund. De aankomende tegenstander van PSV in de Champions League was bereid om te luisteren naar Fulham, maar volgens The Athletic heeft Haller zelf een streep door een terugkeer naar Engeland gezet.

'Haller bedankt voor kans op terugkeer naar de Premier League'
© Pro Shots

De 29-jarige Haller is dit seizoen geen basisspeler bij Dortmund, dat de Fransman anderhalf jaar geleden overnam van Ajax. Haast direct na zijn transfer kreeg de spits de diagnose teelbalkanker. Hij herstelde daarvan en maakte ruim een jaar geleden zijn langverwachte debuut voor Dortmund. Inmiddels staat de teller op 36 wedstrijden, waarin hij elf doelpunten maakte.

Fulham hoopte Haller nu terug te kunnen halen naar de Premier League, waar de spits voor zijn tijd bij Ajax voor West Ham United speelde. Dortmund was bereid om mee te werken aan een verhuur en gaf Fulham toestemming om contact op te nemen met het management van Haller.

Haller doet momenteel met Ivoorkust mee aan de Afrika Cup en heeft inmiddels laten weten dat hij niets voelt voor een vertrek bij Dortmund. Dit ook vanwege de tijdsdruk. Fulham moet dus verder zoeken en PSV moet met Haller rekening blijven houden voor de aankomende Champions League-confrontatie met BVB.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.