Haar opgelucht na hectische week: 'Winnen beste medicijn'

Reacties

Er werd na de nipte 1-0 overwinning tegen PEC Zwolle weer gelachen in Alkmaar. Interim-trainer Dennis Haar spreekt van een behoorlijke ontlading na de hectische week bij AZ.

Haar opgelucht na hectische week: 'Winnen beste medicijn'

'Winnen is het beste medicijn', aldus Haar tegenover FOX Sports. 'Het voelde alsof er iets van je afvalt. Op dit moment ligt alles onder een vergrootglas bij AZ. Dan is het logisch dat de opluchting groot is als je drie punten pakt.'

In Alkmaar deed de voormalige hoofdtrainer Marco van Basten een stapje terug, terwijl zijn beoogde opvolger Alex Pastoor er niet uitkwam met de clubleiding. AZ hoopt snel de nieuwe hoofdtrainer te kunnen presenteren, maar geeft tot die tijd het vertrouwen aan Dennis Haar met Van Basten als diens assistent. 

Over de samenwerking met Van Basten, aan het begin van dit seizoen nog de eindverantwoordelijke, is Haar duidelijk: 'Het ging hartstikke goed, maar dat was voorheen ook al zo. We vullen elkaar prima aan.'

In Alkmaar geldt John van den Brom als de topkandidaat om aan de slag te gaan als hoofdtrainer. De clubloze trainer had onlangs een goed gesprek met de leiding van AZ. 'We hebben een oriënterend en positief gesprek gehad met John van den Brom', aldus directeur voetbalzaken Earnest Stewart.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.