Haaland neemt gehuld in trainingspak in disco afscheid van BVB-fans

Reacties
Haaland neemt gehuld in trainingspak in disco afscheid van BVB-fans
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Erling Haaland heeft zich na zijn laatste wedstrijd voor Borussia Dortmund nog wat geliefder gemaakt bij de aanhang van de Duitse topclub. De 21-jarige Noor dook na de 2-1 overwinning op Hertha BSC in het uitgaansleven op.

Er circuleren inmiddels beelden van het uitstapje van Haaland. Gehuld in een trainingspak van Dortmund stapte de goalgetter de dansvloer op, feestend met supporters van de nummer twee van Duitsland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Haaland stond de thuiswedstrijd tegen Hertha zaterdag in het teken van zijn afscheid van de club. Na bijna tweeënhalf jaar voor BVB te hebben gespeeld, maakt hij de langverwachte volgende stap in zijn carrière. De spits heeft gekozen voor Manchester City. De Premier League-koploper neemt Haaland voor 75 miljoen euro over van Dortmund. Haaland maakte tegen Hertha alweer zijn 86ste goal voor de Bundesliga-grootmacht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.