Haaland looft 'monster' Van Dijk andermaal in aanloop naar topper

Reacties

De landstitel wordt zondag nog niet vergeven op Anfield, maar de topper tussen koploper Liverpool en achtervolger Manchester City is wel een heel belangrijke wedstrijd. Erling Haaland blikt enkele dagen op voorhand vooruit op zijn hernieuwde confrontatie met Liverpool-aanvoerder Virgil van Dijk.

Haaland looft 'monster' Van Dijk andermaal in aanloop naar topper
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
1 - 1
Manchester City
Manchester City

De Noor heeft zijn bewondering voor de Nederlander nooit onder stoelen of banken geschoven, en hij heeft de loftrompet weer gevonden. 'Voor mij is hij de belangrijkste speler bij Liverpool, een monster. Ik hoorde dat hij ook nog heel aardig is, dus dat helpt. Ik speel graag tegen zulke spelers, dan test je jezelf echt. Het wordt een mooie wedstrijd', sprak de spits tegenover TNT Sport over de centrumverdediger die hem aan banden moet zien te leggen.

Haaland en Van Dijk troffen elkaar tot nu toe vijf keer in clubverband. Van Dijk speelde steeds bij Liverpool, Haaland twee keer namens Red Bull Salzburg en drie keer namens zijn huidige werkgever. Voor allebei die ploegen wist hij tot dusver één keer te scoren tegen het Liverpool van Big Virg.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.