Haaland besprongen door toeschouwer na doelpunt voor Man City

Erling Haaland keek zondagmiddag even verbaasd op nadat hij namens Manchester City de score had geopend tegen Sheffield United. De Noorse spits werd namelijk besprongen door een toeschouwer op Bramall Lane.

© Viaplay
Sheffield United
1 - 2
Manchester City

Haaland had iets goed te maken in de wedstrijd tegen Sheffield United. De aanvaller liet het in de eerste helft namelijk na om de score te openen. City kreeg een strafschop, maar Haaland schoot vanaf elf meter tegen de paal.

Na rust was het wel raak. Jack Grealish gaf de bal voor en Haaland torende boven iedereen uit. Zijn kopbal leverde de 0-1 op. De Noor scoorde voor het vak met meegereisde City-fans, die logischerwijs uit hun dak gingen. Een van hen liet zich gaan en besprong Haaland. Daar kon hij een paar seconden van genieten, waarna stewards hem met harde hand van het veld verwijderden.