Guidetti gelooft nog heilig in finaleplek Celta

Reacties

Hoewel de uitgangspositie flink verslechterd is door een 0-1 thuisnederlaag tegen Manchester United wil John Guidetti van geen opgeven weten. De spits van Celta de Vigo gelooft nog volop in een finaleplek.

Guidetti gelooft nog heilig in finaleplek Celta

'We hebben niet het beste uit onszelf gehaald', zo oordeelde de voormalige Feyenoord-spits na afloop van de verliespartij van donderdag in de halve finale van de Europa League. 'Normaal creëren we wat meer en laten we de bal goed gaan. Dat moet ook omdat United fysiek heel sterk is', vervolgde hij bij FOX Sports.

'0-0 was een goed resultaat geweest, want United is een heel sterke ploeg. Maar ze maken een knappe goal uit een vrije trap en daarna heeft United op een knappe manier de wedstrijd gekilld', aldus Guidetti, die zich in de aanloop naar het tweeluik nog met de nodige bravoure had uitgelaten over de strijd met United.

Of de voormalige aanvaller van Manchester City nog gelooft in de gang naar Stockholm, waar de finale gespeeld wordt. 'Natuurlijk. Voor de volle honderd procent. Er zijn nog negentig minuten te gaan.'

Volgens coach Eduardo Berizzo wordt de opgave er ook alleen maar duidelijker op. 'Deze nederlaag mag ons niet van slag brengen. Wij gaan naar Manchester vol ambitie en om te winnen. Daar doet dit niets aan af.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.