Guardiola ziet Baggio als zijn talisman

Reacties

Pep Guardiola is blij dat zijn 'talisman' Roberto Baggio opnieuw aanwezig was tijdens de Champions League-finale. De Italiaanse voetbalgrootheid was voor de derde keer present bij een CL-finale van Guardiola en drie keer leverde de Spanjaard dat ook de overwinning op.

Guardiola ziet Baggio als zijn talisman
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Manchester City
Manchester City
1 - 0
Internazionale
Internazionale

Baggio was te gast bij de Champions League-finale tegen Internazionale en hij zag Manchester City de eindzege grijpen. Dat was de derde keer al dat Baggio Guardiola geluk bracht. Eerder was hij ook aanwezig bij de finales die Guardiola met Barcelona in 2009 in Rome en in 2011 in Londen speelde. 'Ik ben heel blij dat Baggio hier samen met Gianni Infantino was', vertelde Guardiola op een persmoment.

Dat lijkt de Spaanse oefenmeester namelijk geluk te brengen. 'Het was heel fijn dat Roberto er ook al bij was in Rome en Wembley toen we de Champions League wonnen. Dus ik hoop dat hij me de volgende keer weer vergezelt', zei Guardiola met een knipoog. Baggio en Guardiola hebben in het seizoen 2001/02 nog een jaar samengespeeld bij Brescia.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.