Guardado (37) krijgt groots afscheid met erehaag bij Real Betis

Reacties

Real Betis heeft Andrés Guardado zondag een indrukwekkend afscheid gegeven. De 37-jarige middenvelder vertrekt na bijna zeven jaar bij de Spaanse club om terug te keren in zijn thuisland Mexico. Dat liet Betis niet onopgemerkt voorbijgaan.

Guardado (37) krijgt groots afscheid met erehaag bij Real Betis
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla
2 - 4
Barcelona
Barcelona

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Barcelona kreeg Guardado een erehaag van de spelers van beide clubs. De middenvelder betrad met zijn kinderen het veld en kreeg ook een groot applaus van de mensen in Estadio Benito Villamarín.

In 2007 maakte Guardado de overstap van Mexico naar Europa. Van Atlas Guadalajara verkaste hij naar Deportivo La Coruña, waarvoor hij 137 wedstrijden in actie kwam. Via Valencia en Bayer Leverkusen kwam hij in 2014 op huurbasis bij PSV terecht. De Eindhovenaren legden hem een jaar later definitief vast en verkochten de Mexicaan in 2017 aan Betis.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Betis kwam Guardado tot meer dan tweehonderd wedstrijden. De middenvelder was ook de aanvoerder van de club uit Sevilla.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.