Grotere Barça-reünie lijkt er voorlopig niet te komen in Miami

Reacties

Om de club van de laatste plek in de Major League Soccer te krijgen, lijkt clubeigenaar David Beckham de Catalaanse invloeden bij Inter Miami flink te willen verhogen. Na Lionel Messi, Sergio Busquets en Jordi Alba wordt de club gelinkt aan nog twee voormalige Barcelona-sterren, maar dat zal niet zo makkelijk gaan.

Grotere Barça-reünie lijkt er voorlopig niet te komen in Miami
© Pro Shots

Inter Miami maakte de komst van Alba donderdagavond officieel en had daarvoor uiteraard al Messi en Busquets vastgelegd. Andrés Iniesta (39) en Luis Suárez (36) waren de volgende namen die werden gelinkt aan de MLS-club uit Florida. Met Gerardo Martino werd er tevens een trainer met een Barça-verleden aangesteld. De geruchten over Iniesta en Suárez kwamen ook ter sprake tijdens de perspresentatie van Busquets.

'Op dit moment is het alleen Leo en ik', zei Busquets, omdat het persmoment voor de aankondiging van Alba werd georganiseerd. 'Over de rest van de namen weet ik niet of het mogelijk en realistisch is. Maar ik ben blij om samen te spelen met mensen waarmee ik veel dingen heb gedeeld en meegemaakt.'

Het plan van Beckham om Iniesta en Suárez aan Inter Miami te binden, lijkt niet zomaar te lukken. Het management van Iniesta gaf bij Sport aan dat er niet gedacht wordt aan een deal, terwijl The Athletic weet dat Grêmio, de huidige werkgever van Suárez, niet van plan is om de spits met een verleden bij Ajax en FC Groningen te laten gaan. De 39-jarige Iniesta vertrok onlangs bij Vissel Kobe, waar hij op mooie wijze werd uitgezwaaid.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.