Grote opsteker voor Koeman: Fati is eindelijk echt terug

Reacties

Ronald Koeman kan zondag in de thuiswedstrijd tegen Levante weer een beroep doen op Ansu Fati. De achttienjarige aanvaller voltooide zaterdagochtend de afsluitende training en volgens El Mundo Deportivo staan alle lichten op groen voor de rentree van het toptalent.

Grote opsteker voor Koeman: Fati is eindelijk echt terug
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
3 - 0
Levante
Levante

Fati is op weg naar zijn eerste speelminuten sinds 7 november vorig jaar. Hij liep toen in de thuiswedstrijd tegen Real Betis een zware knieblessure op en had dus meer dan tien maanden nog voor zijn herstel. De viervoudig Spaans international werd in die periode drie keer geopereerd.

De herstelperiode is nu zo goed als voorbij voor Fati. De kans is groot dat hij het zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen Levante nog moet doen met een rol als invaller. Bij het duel is de druk op Koeman opnieuw erg hoog. In de belangrijke week voor de toekomst van de coach speelde zijn ploeg eerder teleurstellend gelijk tegen Granada (1-1) en Cádiz (0-0).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De ziekenboeg bij Barcelona is nog altijd behoorlijk vol. Tegen Levante kan vanwege blessures geen beroep worden gedaan op Jordi Alba, Pedri, Ousmane Dembélé, Sergio Agüero en Martin Braithwaite. Koeman mag zelf vanwege een schorsing niet op de bank zitten, nadat hij rood kreeg in het duel met Cádiz. Frenkie de Jong is na zijn rode kaart in de wedstrijd van afgelopen donderdag eveneens geschorst.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.