'Grootste onzin' Howard, ongelukkige typo in veelvoud

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Grootste onzin' Howard, ongelukkige typo in veelvoud

'Dit is echt de grootste onzin die ik ooit heb gelezen. Ik heb nooit iets gesaboteerd.'
Brad Friedel heeft geen goed woord over voor zijn landgenoot en collega-keeper Tim Howard. Die heeft namelijk in zijn boek The Keeper beweerd dat Friedel bewust Howards overgang naar de Premier League in 2003 heeft gefrustreerd. Hij zou een handtekening achterwege hebben gelaten onder een document, dat zou hebben geholpen in de procedure voor een werkvergunning.

• De Egyptische club Al Ahly heeft formele excuses gemaakt aan de Ivoriaanse opponent Séwé Sport voor een uiterst ongelukkige typo, in de aanloop naar de apotheose van de strijd om de Afrikaanse Confederations Cup. Want tot grote verbijstering staat op alle 25 duizend toegangskaartjes voor de return van zaterdag in Caïro immers dat Séwé Sports afkomstig is uit Congo… Excuses of niet, ongetwijfeld zal deze typo een extra motivatie zijn voor de tweede wedstrijd. De Ivorianen verdedigen een 2-1 voorsprong uit de eerste wedstrijd.

• Alexis Sánchez werd na afloop van het thuisduel met Southampton (1-0 winst) verkozen tot Man of the Match, maar ploeggenoot Lukas Podolski wist de foto die daarbij hoort knap te verpesten.

'Ik ben vooral erg blij voor Manuel en hoop dat hij wint. Manuel is met grote afstand de beste ter wereld.'
• Hij werd genoemd als een van de kandidaten voor de FIFA Ballon d'Or, maar Arjen Robben overleefde de laatste schifting niet. De vleugelaanvaller van Bayern München hoopt nu dat zijn clubgenoot Manuel Neuer de Gouden Bal wint. (Kicker)

'Ik vind het echt ongelofelijk dat Robben geen kans meer maakt.'
• De Gouden Bal-verkiezing houdt de gemoederen bezig. Ook trainer Huub Stevens van VfB Stuttgart, die vindt dat zijn landgenoot Arjen Robben minimaal bij de laatste drie had moeten eindigen. (Bild)

• Sinds afgelopen zomer spelen Marco van Ginkel en Nigel de Jong samen bij AC Milan, terwijl die eerste in het verleden nog veel moeite moest doen om met zijn voorbeeld op de foto te gaan.

'Ik weet niet of Barcelona onder Guardiola het beste team ooit was, want die moet je vergelijken met Ajax uit de jaren zeventig.'
César Luis Menotti, in de periode 1974-82 bondscoach van Argentinië, twijfelt over het beste team aller tijden. Barcelona onder leiding van trainer Pep Guardiola is in ieder geval de beste van de afgelopen dertig jaar, maar daarvoor heeft Ajax veel indruk op hem gemaakt (El Grafico)

'Hij is zo slecht. Deze jongen kan gewoon niet verdedigen.'
• Die kan Jan Vertonghen in zijn zak steken. Tim Sherwood, vorig seizoen nog manager van Tottenham Hotspur, is absoluut geen fan van Jan Vertonghen. Als analist maakte hij de verdediger met de grond gelijk op de Engelse televisie.

• In Dubai liet de 54-jarige Diego Maradona zien nog altijd een aardig balletje te kunnen trappen. Helemaal in vorm is hij overigens niet.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.