Groep 6: Oekraïne heeft nog altijd maximumscore

Oekraïne is ook na twee duels nog zonder puntverlies. Wit-Rusland pakte in de slotfase de zege op Andorra.

Kazachstan-Oekraïne 1-3
Ook het tweede groepsduel eindigde in een overwinning van Oekraïne. Sergei Nazarenko was de grote man. Vlak voor rust opende de middenvelder van Dnjepr Dnjepropetrovsk de score. Andrei Sjevtsjenko verdubbelde in de 54ste minuut het verschil. En nadat de thuisploeg was teruggekomen tot 1-2, besliste Nazarenko in de tachtigste minuut het duel.

Andorra-Wit-Rusland 1-3
Heel even mocht Andorra hopen op een punt. Marc Pujol tekende in de 68ste minuut vanaf de strafschopstip voor de gelijkmaker. Maar in het laatste kwartier pakten de Wit-Russen alsnog de overwinning. Vitali Rodionov maakte de 1-2 in de 79ste minuut en vlak voor tijd besliste Aleksandr Hleb het treffen.

Oekraïne heeft zes punten na twee duels in Groep 6. Wit-Rusland heeft er drie, Kazachstan en Andorra staan nog op nul in dezelfde poule als waarin ook Engeland en Kroatië uitkomen.