Groenendijk vreest zware blessure Kishna

Reacties

Met een glimlach keek Fons Groenendijk terug op de plezierige middag voor ADO Den Haag. Het gelijkspel werd door de trainer als meer dan een punt verwelkomd.

Groenendijk vreest zware blessure Kishna

In de eerste helft was er geen reden voor veel optimisme, erkende Groenendijk tegen FOX Sports na de 1-1 tegen Ajax. 'Het lukte niet de druk erop te zetten. Dan is Ajax een klasse beter.'

Na de rust was het een ander verhaal. De wissel van Erik Falkenburg voor de aangeslagen Lex Immers pakte goed uit voor de Hagenaren. 'Erik deed het uitstekend, vooral met het druk zetten. Daardoor kwam Ajax in de problemen. Om eerlijk te zijn, we hadden vandaag ook een geweldige Robert Zwinkels.' De doelman hield ADO met een reeks knappe reddingen op de been.

'In de tweede helft heb ik het ADO gezien dat ik wil zien. Het ADO waar we elke dag aan werken. Dit is wat we willen en wat we kunnen. Met een beetje gas geven maak je het Ajax heel lastig', aldus Groenendijk.

'Dan moet je heel tevreden zijn en ook een klein beetje trots op het puntje wat we eruit hebben gesleept. Voor ons is dit meer dan een punt. Ajax is toch een van beste ploegen', aldus de ADO-trainer, die met het uitvallen van Ricardo Kishna een grote tegenvaller incasseerde. ADO vreest voor een nieuwe kruisbandblessure voor de aanvaller. 'Ik hoop dat meevalt met Kishna. Het zag er niet goed uit.'

'Ajax was na rust misplaatst arrogant bij ADO'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.