Grim verwelkomt vijftal versterkingen in aanloop naar Ivoorkust

Reacties

Interim-bondscoach Fred Grim verwelkomde donderdag vijf internationals op de training van Oranje in het Portugese Lagos. Arjen Robben, Kevin Strootman, Davy Klaassen, Daley Blind en Georginio Wijnaldum voegden zich bij de selectie.

Grim verwelkomt vijftal versterkingen in aanloop naar Ivoorkust

Strootman deed zondag nog mee bij AS Roma in de laatste competitiewedstrijd tegen Genoa, terwijl Klaassen (Ajax) en Blind (Manchester United) vorige week de Europa League-finale speelden. Klaassen kampte bovendien met een knieblessure. Zij mochten net als Robben (Bayern München) en Wijnaldum (Liverpool) de eerste oefeninterland tegen Marokko (1-2 winst) van woensdagavond laten schieten.

Grim stond donderdag niet met veel spelers op het trainingsveld. De spelers die in Agadir tegen Marokko 45 minuten of langer speelden, werkten een training af in de gym.

Ivoorkust
Het Nederlands elftal vervolgt de interlandperiode zondag met een oefeninterland tegen Ivoorkust in De Kuip. Op vrijdag 9 juni staat de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg op het programma.

Bondscoach Dick Advocaat meldt zich pas op 6 juni bij Oranje, omdat hij eerst het seizoen afmaakt bij Fenerbahçe. De Turkse club speelt zaterdag 3 juni de laatste competitiewedstrijd tegen Adanaspor. Zijn assistent Ruud Gullit zal ook dan pas aansluiten.

Samenvatting: Promes helpt Oranje op heet avondje in Marokko

Promes helpt Oranje op heet avondje in Marokko
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.