Griezmann stelt massaal afgereisde Spaanse media flink teleur

Reacties

Antoine Griezmann heeft dinsdag opnieuw geen duidelijkheid gegeven over zijn toekomstplannen. Daarmee stelde de Franse aanvaller de massaal afgereisde Spaanse media flink teleur.

Griezmann stelt massaal afgereisde Spaanse media flink teleur

Atlético Madrid-vedette Griezmann wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar Barcelona. De aanvaller gaf aan het begin van deze maand aan dat hij voor de start van het WK duidelijkheid wil hebben over zijn toekomst en toen bekend werd dat Griezmann dinsdag zou aanschuiven voor een persconferentie, rekende de Spaanse pers op breaking news.

Journalisten uit Spanje waren massaal afgereisd naar Istra, een plaatsje nabij Moskou, waar Griezmann achter de microfoon verscheen. De aanvaller sprak de media eerst in het Frans en vervolgens in het Spaans toe. 'Het spijt me heel erg. Ik weet dat jullie er allemaal op wachten, maar ik zal vandaag nog niets zeggen over mijn toekomst', zo luidde de boodschap van Griezmann.

'Ik heb de beslissing wel genomen', vervolgde Griezmann. 'Maar dit is niet het juiste moment of de juiste plaats om daarover te praten. Ik ben erg rustig en gefocust op het aankomende WK. Ik voel me goed en dat is het belangrijkste voor mij.' Over vier dagen speelt Frankrijk zijn eerste wedstrijd op het WK, tegen Australië.

De 27-jarige Griezmann heeft er vier jaar bij Atlético op zitten en won in het afgelopen seizoen met zijn club de Europa League. Het contract van de aanvaller loopt nog vier jaar door en in deze verbintenis zit een gelimiteerde afkoopsom van honderd miljoen euro. Barcelona zou bereid zijn om dit bedrag op tafel te leggen voor de 54-voudig Frans international.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Franse perschef verbood na de boodschap van Griezmann verdere vragen over de toekomstplannen van de aanvaller. Met hulp van Google Translate probeerde deze Spaanse journalist het toch, maar zonder succes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.