Griezmann precies op tijd terug om Atlético te redden tegen Inter

Reacties

Diego Simeone is erg blij dat zijn sterkhouder Antoine Griezmann weer minuten kan maken voor Atlético Madrid. De Argentijnse coach hoopt dat zijn team met de aanvaller weer wat meer mogelijkheden heeft in de aanval.

Griezmann precies op tijd terug om Atlético te redden tegen Inter
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
ns
2 - 1
Internazionale
Internazionale

Griezmann ontbrak de afgelopen vier wedstrijden met een enkelblessure, maar is precies op tijd terug voor de belangrijke return in de achtste finale van de Champions League tegen Internazionale. 'Zijn terugkeer geeft het team meer oplossingen en meer mogelijkheden in onze tactiek en in ons spel', vertelde Simeone dinsdag in de persconferentie.

Atlético beleefde een bijzonder slechte generale repetitie voor het belangrijke duel. In de Spaanse competitie verloor de ploeg van Memphis Depay met 2-0 bij Cádiz. 'Er wordt na zo'n nederlaag veel over ons geschreven en daar kunnen we ons niet voor verstoppen. Het is een belangrijke wedstrijd, we moeten nu onze voeten laten spreken.'

Ondanks alles heeft Simeone - na de 1-0 nederlaag in Milaan - vertrouwen in een goede afloop. 'Ik vertrouw mijn spelers, absoluut. Ik hoef er niet veel woorden aan vuil te maken. Ik weet dat het team morgen een goede wedstrijd op de mat gaat leggen.'

Simeone komt woensdag een landgenoot tegen, die in de vorm van zijn leven is. Inter-aanvaller Lautaro Martínez scoorde dit seizoen al 23 keer in de Serie A en 2 keer in de Champions League. 'Hij was altijd al speciaal. Dat liet hij zien in Argentinië en nu bij Inter. Hij is een van de beste spelers in Europa', sloot Simeone lovend af.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer A. Griezmann
Meer over A. Griezmann
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.