Griezmann: 'Ik ben dit soort wedstrijden wel gewend bij Atlético'

Denemarken en Frankrijk deden dinsdagmiddag niet echt hun best om de toeschouwers te vermaken (0-0). Antoine Griezmann wees de media er na afloop op dat dit er nu eenmaal bij hoort.

Griezmann merkte op dat het resultaat heilig is en met het doelpuntloze gelijkspel kregen Frankrijk én Denemarken wat het wilde hebben. 'Of het vervelend is om dit soort wedstrijden te spelen? Nee, ik ben dit wel gewend bij mijn club', zei Griezmann, sterspeler van Atlético Madrid. 'Dit gebeurt wel vaker. We wilden als eerste eindigen in onze groep en dat is gelukt.'

'Ik begrijp dat deze wedstrijd niet echt leuk was voor de mensen in het stadion of thuis voor de tv', vervolgde Griezmann. 'Het spijt me voor de fans die hoopten op veel doelpunten of ander spektakel. In de eerste helft hebben we echt gespeeld voor de overwinning, in de tweede helft merkte je wel dat beide ploegen tevreden waren met een gelijkspel.'

Griezmann is blij dat Frankrijk zijn doel heeft bereikt: 'Of we nu goed gevoetbald hebben of niet, de realiteit is dat we de groep hebben gewonnen en in de volgende ronde zitten. We gaan hier nu van genieten en morgen zullen we nog even terugblikken op deze wedstrijd. Vervolgens gaat het vizier op het volgende duel. We weten dat er nog werk aan de winkel is, maar we hebben vertrouwen in onszelf.'