Griezmann brengt Atlético naast Barcelona

Reacties

Atlético Madrid heeft op eigen veld geen fout gemaakt tegen Getafe. Voor Valencia zijn de bovenste plaatsen in de Primera División even uit het zicht na een nederlaag bij Espanyol.

Griezmann brengt Atlético naast Barcelona

Atlético Madrid - Getafe 2-0
Antoine Griezmann (rechts op de foto) heeft ervoor gezorgd dat de punten in Estadio Vicente Calderón bleven. De Fransman scoorde zowel in het begin als aan het einde van het duel.

Zijn eerste doelpunt was een technisch hoogstandje. Hard en hoog aangespeeld op het randje van buitenspel wist de aanvaller de bal toch knap te controleren, waarna hij onverbiddelijk afdrukte. Lang leek het bij die treffer na vier minuten te blijven, maar in de extra tijd verdubbelde Griezmann de marge.

Atlético staat met twaalf punten naast Barcelona, maar de Catalanen hebben morgen nog de uitwedstrijd bij Celta de Vigo tegoed. Getafe staat met drie punten onder in de middenmoot.

Espanyol - Valencia 1-0
Zakaria Bakkali mocht na drie invalbeurten voor het eerst in de basis beginnen bij Valencia. De negentienjarige Belg, die afgelopen zomer werd overgenomen nadat hij zich bij PSV onmogelijk had gemaakt, was ook de bedrijvigste aanvaller bij de bezoekers.

Veel haalden zijn inspanningen echter niet uit, want de treffer viel aan de overkant. Víctor Álvarez scoorde na ruim een kwartier. Wat volgde, was een hele rits gele kaarten (elf stuks). Ook Bakkali, die na driekwart wedstrijd werd gewisseld, kreeg een prent.

Espanyol passeert door de zege Valencia op de ranglijst. De tweede club uit Barcelona staat na vijf wedstrijden nu zesde met negen punten, de club van Bakkali achtste met drie punten minder.

Overige uitslag:
Granada - Real Sociedad 0-3 (Imanol Agirretxe maakte de drie Baskische doelpunten)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.