Grieks avontuur Rodriguez aanstaande: contract in Qatar ontbonden

Reacties

Het lijkt niet lang meer te duren: een reünie van James Rodriguez en Marcelo bij Olympiakos. Het contract van de Colombiaanse middenvelder bij zijn Qatarese club Al Rayyan SC is ontbonden.

Grieks avontuur Rodriguez aanstaande: contract in Qatar ontbonden
© Pro Shots

Rodriguez en Marcelo, die onlangs de overstap naar de kampioen van Griekenland al maakte, speelden van 2014 tot en met 2017 en in het seizoen 2019/20 samen bij Real Madrid.

Eerder leek een overgang op huurbasis in de maak, maar nu brengt Al Rayyan zelf naar buiten dat het contract van Rodriguez in gemeenschappelijk overleg wordt beëindigd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De 31-jarige Rodriguez speelde dertien competitieduels in Qatar en was daarin vier keer trefzeker. Daarvoor droeg hij de shirts van Everton, Bayern München, Real Madrid, AS Monaco, FC Porto en het Argentijnse Banfield.

Na Rodriguez is naar verluidt Cédric Bakambu de speler die de volgende aanwinst voor Olympiakos moet worden. Het afgelopen halfjaar kwam de 31-jarige aanvaller uit voor Marseille.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.