Gravenberch mag zich vanaf de aftrap bewijzen tegen Viktoria Plzen

Reacties

Ryan Gravenberch mag vanaf de aftrap beginnen bij Bayern München in de wedstrijd tegen Viktoria Plzen. Trainer Julian Nagelsmann heeft een plekje op het middenveld ingeruimd voor de Amsterdammer. Ook Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui starten bij de Duitsers.

Gravenberch mag zich vanaf de aftrap bewijzen tegen Viktoria Plzen
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
5 - 0
Viktoria Plzen
Viktoria Plzen

Nagelsmann wijzigt zijn ploeg op vijf plekken ten opzichte van de vorige wedstrijd in de Champions League, de overwinning op Barcelona. Benjamin Pavard, Joshua Kimmich, Marcel Sabitzer, Lucas Hernández en Thomas Müller staan hun plaatsen af. Het kwintet wordt vervangen door Gravenberch, De Ligt, Mazraoui, Serge Gnabry en Leon Goretzka. Kimmich en Müller zijn absent door een coronabesmetting.

Gravenberch kreeg recent al lof toegezwaaid van Nagelsmann, dit ondanks zijn gebrekkige speeltijd tot dusver. Nu krijgt de man die zaterdagavond nog afscheid nam van het Ajax-publiek de kans om bij zijn nieuwe club te laten zien wat hij kan.

Opstelling Bayern München: Neuer, Mazraoui, Upamecano, De Ligt, Davies, Goretzka, Gravenberch, Sané, Musiala, Mané, Gnabry.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.